OM VILLA VEIERLAND

Velkommen til Villa Veierland, en kaffebar, butikk og hagekafé med fokus på norskproduserte varer og langsomme verdier. Vi er lunt plassert midt på øya Veierland med en stor bakgård der alle er velkomne. Våre dager starter på kjøkkenet der vi baker og smører dagens produkter som vi fyller opp i disken for deg. Vi er stolte over å kunne tilby et så bredt hjemmelaget, og norsk inspirert produktutvalg med både kaker, kanelsnurrer og smørbrød om hverandre.


Vi finner inspirasjon i verdier som preger livet på en øy. Øyeblikk varer lengre, naturen kommer nærmere og ansikter huskes bedre. Vårt ønske er å tilby en varm atmosfære der du kan utforske og bli inspirert av kortreiste produkter, designet og håndlaget i Norge. Vi ønsker å løfte håndverkere, gavemakere og kunstnere, og gavebutikken i vår kafe tilbyr nettopp dette. Her kan du finne den perfekte gave, også til den som har alt fra før. Om du er ute etter et bredt sortiment der hvert eneste produkt er unikt og håndplukket, vil du finne det hos oss!


ÅPNINGSTIDER HØSTEN 2020:

torsdag: 16:00–19:30
lørdag: 12:00–16:30
søndag: 12:00–16:30


Kart over Veierland

Vi har alle rettigheter og skreddersyr gjerne en opplevelse for familier, vennelag og bedrifter. Med det vil vi invitere deg til å bli med på vår reise. Ta del i å holde små lokale butikker som vår åpne og i vekst.

Vi har åpent fra påske til jul, med utvidede åpningstider på sommeren.

Ta kontakt på booking@villaveierland.no